Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dowody

Bóg dał życie mrówce
Malował skrzydła motyla
Przyozdobił pąkami kwiatów młode drzewa
Błękit przypisał niebu
Plótł warkocze zbożu
Podarował oczy rozum serce
Nam
Jego dziełu

Które wciąż nie wierzy (?)

2192 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!