Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bóg dał Tobie...

...
Bóg dał Tobie kawałek mojej duszy
że wszystko rozumiesz...
czy mojego do Ciebie
przywołał anioła
który to...
bo moje są dwadzieścia cztery
serafiny
tak jak godziny
i każdy jest mi potrzebny
na później...
na jutro...
na dzisiaj...
na wczoraj...
Anita Steciuk

15 420 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!