Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak robaka

Bóg cię kiedyś zgniecie
jak robaka pięścią,
jeśli będziesz śmieciem,
który niszczy szczęście.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!