Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okaleczeni

Bo wszyscy jesteśmy tacy poranieni
Zlęknieni tak bardzo
Zagubieni w niepewności swojej
Bo wszyscy jesteśmy w bliznach życia okryci
Skryci tak bardzo
Rozbici w swym lęku
Bo wszyscy się tak bardzo boimy
Otworzyć się stronimy tak bardzo
Gubiąc się we wszystkich swoich maskach
A żebyśmy się otworzyli?
Wyrzucili niepewności z naszych dusz
W przeszłości blizny zostawili
Tak pięknie byśmy żyli
Tak pięknie byśmy żyli

3136 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
  • 26 December 2013, 20:22

    te rymy zabierają Twojemu wierszowi powagę.