Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo wiem
Że kiedyś pokocham duszę twą, wnętrzności po skroś
Nie teraz, daj żyć.
Bo wiem
Że kiedyś pokocham oczy twe, warg twych poczuję smak
Nie teraz, daj żyć
Bo wiem
Że dotknę twego torsu, przesuwając głowę musnę go
Nie teraz, daj żyć
Bo wiem
Że zasadzisz ziarno , ja dam plon
Nie teraz, daj zyć

885 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    4 October 2014, 20:14

    To nie do mnie
    nici z torsu :P