Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Bo widzisz
to nie takie proste
opowiedzieć

jest dobrze
gdy odrywają się cienie
i kawałek po kawałku ubywa
mnie samej obok siebie

a lęk
jak kot łaszący się do stóp
choć nie zagląda mi w oczy
wciąż pręży grzbiet w oczekiwaniu

głasku głasku przytulaczku
dotknij
przytul
jestem tobą

tuż obok czekam
i sam
nie wiem jak przestać

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • 24 November 2015, 21:19

    :p:))

  • Gaia

    24 November 2015, 19:08

    - Koocio koocio... smoko spoko ...
    - Am, am ... mniam mniam
    - Ałła... !!!
    :))

  • 19 November 2015, 22:44

    Tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że smoki są chwilami baaardzo kocie. :D
    Gaiuś, nie lękaj się i nie ubywaj, nie pozwalam. :))
    Bardzo ładny wiersz.

  • Gaia

    18 November 2015, 21:57

    Dziękuję wszystkim, którzy czytacie
    :)