Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

****

Bo w życiu jest tak:
Co dajesz - to wraca.
Więc dam Ci miłość swoją.
Może wróci do mnie.
Obok mnie usiądzie
i zechce zostać ze mną,
choć na chwilę jedną.
Bym jej mogła dotknąć,
trochę posmakować
i znów na dobre
siebie odbudować.

11 815 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących