Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedyś...

bo tak naprawdę to cóż z mego życia pozostało?
było tak dużo a jest tak mało...
było tak pięknie...i Ty i ja...
i cały świat pełen ludzi nieznanych, miejsc niezapomnianych...
i Twoje oczy pełne blasku...

a potem pamiętam już tylko łzy...

4921 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!