Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona

Teksty z obrazami - Ona - Sol 8
Ona - Sol 8

bo ona chce być doskonałą
niczym spojrzenie anioła
uwodzi na pokuszenie

nie ważne ile spłynie łez
byle było jak ona chce

przyodziana w biały welon
czarnej wdowy
schematem biały czarny

uśmiechem przyciąga cię
i nie ważne że to złe
już nie ma anioła
jest tylko śmierć
i szyderczy śmiech

Z cyklu - słowa, słowa...
odbierasz telefon
a tam śmierć
szyderczo uwodzi cię...

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!