Menu
Gildia Pióra na Patronite

bunt chwilowy

bo od przepisów na życie dostałam już niestrawności
że tak że siak i do przodu tylko
bo za siebie oglądać się
to zbrodnia

a powiem w nosie mam wszystko
i jeśli zechcę to wejdę
piątkiem

w początek tygodnia

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    6 October 2013, 13:52

    No i uśmiałam się trochę...taaak...czasem łatwiej jest zdechnąć niż chcieć.
    Żyjmy każdym dniem.
    sprajtko, onejko, PearlSoul25, motylku96
    :)

  • sprajtka

    6 October 2013, 13:44

    he he przeczytałam "zdechnę" zamiast zechcę...i musiałam się cofnąć nie buntując:) Fajnie się czytało;)

  • onejka

    6 October 2013, 13:38

    i cudnie, kiedy wieczór jest w południe :)

  • motylek96

    22 September 2013, 21:01

    " wejdę

    piątkiem w początek tygodnia "

    i o to chodzi, by żyć!!! jak nam wygodnie, a nie jak inni chcą i widzą

    pozdrawiam:)