Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Bo
Noc nijako pachnąca
Monochromatyczny dzień
Kawa przypadkiem rozlana

Bo
Na skrzyżowaniu
Uśmiech szczery
Wiem minie mi

Bo
Niebo rozszarpane
Jak fotografie
Wtedy w nocy

Bo
Jutro jadę w góry.

4463 wyświetlenia
40 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!