Menu
Gildia Pióra na Patronite

TaM

Bo jeśli tam nic nie ma,
A wszystko tam ma być..
To, gdzie jest To

Łapiesz oddech
Ten jeden
Mały
Ostatni
I lecisz
Płyniesz
Ale czy widzisz?
Czy czujesz?

Czy podał Ci rękę?

1503 wyświetlenia
39 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!