Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za nic...

Bo ja dopiero
Uczę się kochać
Najtrudniejszą miłością

Powiadają
że miłość jest ślepa
ja zbyt klarownie wszystko wciąż widzę

Mówią
że kocha się pomimo wad
u mnie zbyt długo grają one główną rolę

Lecz mówią także
że kocha się za nic
Więc
ja jednak
za nic
kochać będę...

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • carla1

    11 June 2020, 21:57

    Adamie po części Cię rozumiem. W sumie jakby nie spojrzeć to chętnie poprzestała bym na tych dwóch wersetach, a nawet tylko na pierwszym. Jednak niestety myśli skomplikowane dają o sobie znać ;)

  • 11 June 2020, 21:31

    Najbardziej podobają mi się pierwsze wersety, dwa pierwsze.