Menu
Gildia Pióra na Patronite

by prawdą była i się nie kończyła

bo ja bym chciała
usłyszeć prawdę
ze jak ciało do ciała
to miłość

bo ja pewna chcę być
że to nie kłamstwo
ni złudzenie
w umyśle

ze nie egoizm
i nie cierpienie
ale ta miłość
na zawsze
jedyna

1609 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
  • Irresistible

    22 September 2015, 20:08

    Pięknie dziękuję i również pozdrawiam. Dobrej nocy(:

  • Malusia_035

    22 September 2015, 19:57

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam :)

  • Cris

    22 September 2015, 18:33

    życzę Ci jak w tytule...
    pozdrawiam.
    :)