Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Przed wiosną

Teksty z obrazami - Przed wiosną - kati75
Przed wiosną - kati75

"Bo dla niektórych warto się roztopić"_Olaf

Obudził mnie
przejmujący chłód

okryłam ramiona
wzorzystym ponczo
spojrzałam na mglisty
świat w otoczce chmur

i czegoś było mi brak
twojego istnienia tuż obok
dłoni ,które zaplatasz
figlarnie na mojej szyi

uczucia pomiędzy
naszymi słowami

miękkiego dotyku ust
na mokrej skórze
miłosnego zapatrzenia

szafirowych oczu
przy których topnieje moje serce...
https://www.youtube.com/watch?v=cxhwM06lLUs&ab_channel=superborg22

65 474 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących