Menu
Gildia Pióra na Patronite

To dla nas

Błysk utulał do snu ,
grzmot wygrywał melodię kojącą uszom ,
blask oślepiał ,
tak bym widziała tylko to co chcę widzieć .

W osłupienie wprawiał zamęt ,
a wiatr wiał , wiał buntowniczo ,
zwierzęta się schowały ,
moje myśli pokazały swe oblicze .

Coraz jaśniej się robiło ,
z każdym błyskiem ,
z każdym krzykiem .

Nasze serca rozdarte uciekały
do krainy uczuć
poprzez myśli nie przebyte
z marzeniami
by znów ujrzeć wspólny księżyc
by znów usłyszeć wspólną melodię .

5143 wyświetlenia
56 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!