Menu
Gildia Pióra na Patronite

winda

blokowisko
jedno z wyższych pięter
winda
zjazd
kolejne piętra
kolejni ludzie
- Dzień dobry.
- Dzień dobry.
tłokowisko

cisza
ciasne spojrzenia
na profil
na pulpit z przyciskami
na buty
na nic...

nagle głos
wyraźny
zaskakująco poważny:
- Zapewne zastanawiacie się dlaczego zwołałem to zebranie?

konsternacja
sekunda ciszy
rozluźnienie
śmiech!
inny głos
kolejny żart
atmosfera prawie przyjaźni...

wreszcie parter
cholera parter!
dopiero radość
a już żal
że tak krótko
że fajnie
że tak miło
mógł być spędzony
ten czas...

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • słoneczniki

    16 April 2014, 16:26

    Rysuje obrazy codzienności...

  • okter

    17 March 2014, 21:11

    przykra cisza, dlatego warto wybudować sobie dom ;))