Menu
Gildia Pióra na Patronite

lalochezia masek

blizny światła na horyzoncie
...łagodzenie bólu nieistotnych potrzeb
ludzkiej natury

policzek odmiany - w zależności
czy na ś n i a d a n i e była marchewka
czy osioł

w perspektywie gniewu - p ł o n ą
najcenniejsze mosty

po rozum

komu czas stanął
w kolejce
------------------------------------
...widziałem na spacerze

https://youtu.be/9Gaktj5-mIE

29 498 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!