Menu
Gildia Pióra na Patronite

blizny czasu

blizny czasu zakłócają spokój
nie dostrzeże gołym okiem

jak głęboko utkwiła drzazga
ból nie do zniesienia

nie można go uśmierzyć niczym
słowa tną jak topór czasu blizn

nie wyleczy do końca
trauma to odzwierciedlenie duszy

otwarte złamanie na żywca
nawet słowo przepraszam nie wystarczy

93 675 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!