Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa

-Bliżej-
po czubki palców,
po pełne garście,
w Tobie zatracona...

-Szept-
po lśnienie gwiazd,
po krzyk poranka,
niech cisza skona...

-Droga-
po ciepłym piasku,
po białym mleku,
przy Twoim boku...

-Słowa-
po tylko słowa,
po prostu słowa,
a tyle uroku.

9696 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!