Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kasjopeja

Bliżej mi dziś do gwiazd
na firmamencie nieba

próbuję odnaleźć ciebie
mleczna droga mnie prowadzi
czasem gubię się niestrudzona
w wirującym gwiezdnym pyle

z daleka widzę jaśniejący punkt
jesteś na wyciągnięcie mojej dłoni
już dotykam cię wierzchołkiem palców

lecz nagle

rozpadasz się na miliony kawałków
każdym trafiasz prosto w moje serce...
https://www.youtube.com/watch?v=J1o5g7IrSuI&ab_channel=FR3ESPIRIT10

65 917 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!