Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bliżej

Bliżej
jestem Ciebie
co-raz bardziej
co-dwa oddechy
to nie jeden,
szklany sufit
za-parował od
dwu-dechu
Zamieramy więc
w bezdechu
szczytość
sytość
rozmarzenie.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących