Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bliskość

Bliskość

Stanęłaś obok
tak blisko,
że świat zawirował
...umknęło wszystko.

Dotknęłaś delikatnie dłoni
... ukradkiem?
Zniewoliłaś spojrzeniem
... przypadkiem?
Zostawiłaś na skroni oddech gorący ...niechcący?

Zamknąłem oczy.
Przeszyły słodkie dreszcze.

Odchodzisz?
Zostań, proszę.
Chcę jeszcze...

57 112 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących