Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

więź w miłości

bliskość ciała
nic nie zastąpi
przytulnego ciepła
dotyku skroni

to że Jesteś
bardzo blisko
kiedy czuję
zapach perfum

dotyk dłoni
tak niewiele
znaczy wszystko
kiedy czuję

Ciebie obok
z krwi i kości
myślą i ciałem
nie na dystans

jestem pieszczochem
bądź gotowy
na spójni traf
sam na sam bliski

93 736 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!