Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość może wszystko

Blisko siebie jak najbliżej
nierozłącznie miłość scala

Blisko siebie jak najbliżej
nie potrzeba słów wyznania

Wystarczą ciepłe myśli
te o Tobie i te o mnie

Póki bije serce Twoje
i moje miłość kwitnie

W ogrodzie wystarczy
tylko to co chcemy od Nas

Miłość może wszystko❤️❤️❤️

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
  • 8 June 2023, 08:03

    Piękny wiersz o ślimakach.

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:11

      O ślimakach?... 😁 Nie przyszłoby mi to do głowy. Miłego dnia!

    • 8 June 2023, 08:13

      No przecież nie o ludziach.

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:15

      Nie czuję się ślimakiem. 😁

    • 8 June 2023, 08:16

      Masz faceta i tak sobie gruchacie na catatach???

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:18

      Tak mam faceta, ale go nie ma na "Cytatach", choć zna moje wiersze.

    • 8 June 2023, 08:23

      Masz faceta i narnujesz czas na cytatach.??
      Zrób mu obiad albo pranie.
      Prawdziwi faceci nie czytają poezji no chyba że w spódnicy.🤣🤣🤣

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:30

      Ma uprane i już jest najedzony. Bez obaw, a czemu Ty marnujesz czas na "Cytatach"? W gruncie rzeczy bardziej tutaj bywa teraz jak jestem.

    • 8 June 2023, 08:31

      Bo ja nie mam faceta i mogę tu siedzieć.

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:32

      To sobie znajdź faceta.

    • 8 June 2023, 08:34

      Do czego ?
      Żeby mi bąki piszczał pod nosem?

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:36

      A zaraz musi puszczać bąki. A choć, by do tańca. A co wolisz się marnować na " Cytatach"? A facet, by Cię rozruszał.

    • 8 June 2023, 08:40

      Do tańca?
      Jeszcze nie spotkałam takiego co by tańczył choć trochę lepiej ode mnie samo dno. Wolę się marnować niż puszczać.
      Lecę na procesuje puszczać oko do księdza . Pa
      Dziękuję za miłą rozmowę 🤣🤣

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 08:43

      Księża mają baby na pęczki. Lepiej w księżach nie gustować, bo to zgubę przynosi. Dziękuję za rozmowę. Pa!

    • 8 June 2023, 11:08

      Księża to inna klasa mężczyzn.

    • Victoria Angel

      8 June 2023, 11:19

      Hm... wolę przelimczyć....publicznie.

    • 8 June 2023, 11:36

      🌺🌺🌺Pachną tak nieprzyzwoicie🌺🌺🌺