Menu
Gildia Pióra na Patronite

w jedności dwóch dusz spokrewnionych

blisko coraz bliżej
otwieramy się przed sobą

dwie dusze spokrewnione
dystansu między sobą

nie widząc coraz bliżej
blisko coraz bliżej

już nie czuć paraliżu
przed samotnością

coraz silniej w zbliżeniu
czuję Cię całą sobą i Ty

czujesz mnie tak samo
bez żadnych granic

i bez obaw mamy siebie
pod parasolem miłości

wzajemnie na świecie
w bliskości dusz

pokrewnych sobie
nic Nas nie rozdzieli

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!