Menu
Gildia Pióra na Patronite

obecność bliska

bliska obecność
mnóstwo mówi
dotyk i rąk ciepło
nic nie zastąpi

w jednym słowie
największy dar
listem nie ogrzeje
szept nie odda

bliska obecność
w strofach mgły
nie uchwyci nuta
nie ogarnie w mig

i nie jest dość
nie można się
nią nasycić
myśl nie okiełzna

bliska obecność
to co się czuje
ślad po dreszczu
poruszy strunę

93 720 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!