Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Powiem Ci "

Błękitne niebo o poranku
w dłoniach jutro nam
przyniosę
gwiezdny pył rozsypie nocą
pomiędzy...
naszymi snami

ale ty
kochaj mnie
tak pięknie...
kochaj

Słońca blask
w każdy mroźny dzień
podaruje tobie
ciepły dotyk zostawię
na skroni...
a jeśli nasze dni kiedyś
życiem się pogubią
ja i tak powiem...

kocham cię
tak pięknie...
kocham.

Julka.

dla.,.P...:)

54 913 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    19 September 2012, 22:17

    Nooooo, a gdzie reszta....komentarza? :)))

    ok to jeszcze raz....mam nadzieję, że tym razem nie zniknie :)))

    Agnieszko, tobie wyjątkowo pięknie dziękuję, za kolejne odwiedziny i komentarz, chociaż sama mam wobec Ciebie....taaaakie zaległości. ale czytam, czytam i oceniam :))

    Aniu...mówię, a jakże...mówię :) dlatego nadal w tej miłości swojej ponad obłokami ...bujam :)) Mam tylko nadzieję, że nigdy z nich nie spadnę, bo kto mnie wtedy złapie...bym tyłka nie stłukła? :))

    Arturze...łobuziaku Ty jeden...dobrze, że nie widać mojej buzi kiedy czytam komentarze...dawno się tak nie uśmiałam :)
    Nie napiszę Ci jak, wytłumaczenia " tu" nie będzie mam świadomość, że dzieci czytają, ale wierz mi...pięknie....;)))))))))))

    pozdrawiam i dziękuję za wpisy, za oceny i za zeszyty. Wszystkiego dobrego...kochani ;))

  • 19 September 2012, 22:14

    Nic nowego nie wymyślę... ;)))...ale piękna ta Twoja miłość... :)))

    Cieplutkie pozdrowionka dla Ciebie i P.. ;)))

  • Julka 10

    19 September 2012, 22:08

    Gosiu...posłuchałam, nie znałam tej piosenki, filmu też nie oglądałam, ale tekst ładny. Znam tylko jedną piosenkę Goi...załączam poniżej, baaardzo ją lubię... nawet trochę pasuję do tego " wiersza"

    http://www.youtube.com/watch?NR=1

    Video watch
  • Voyage

    19 September 2012, 20:50

    Tak pięknie, to znaczy jak ? Proszę o wyjaśnienie..

    ;))

  • annak

    19 September 2012, 16:33

    Julko mów Mu mów i to jak najczęściej :) b.ładny :)))
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • misiek45

    19 September 2012, 10:26

    Piękny:):)-miłego dnia