Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z celi

Błękit, złoto i uśmiech na twarzy
Trzy rzeczy, o których w niewoli marzy
...
Piękne oczy, wprost na mnie patrzące
Ich błękit znajdziesz na niebie-tam gdzie Słońce
...
Śliczne długie kręcone włosy-Jej złote loki
Wewnątrz jest przepiękna, poznałem już jej uroki
...
Szczery i słodki uśmiech, od ucha do ucha
Od dawna już czuję motylki w okolicy brzucha
...
Znam te uczucie, w nadziei ze wzajemnością
Wieść o tym uczuciu przyjmę z radością...
J.

4571 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!