Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wirtuozeria błękitu

Błękit spowity fioletem gdzieś na skraju ..
Wypełniający próżnię , którą wciągam w serce...
Nic tylko błękit, błękit.. błękit.
Gdzie droga do raju ?

Błękit, błękitem spowity. Prorok życia klęski ..
Błękit, błękit .. nic mi nie powtarza, szpeci ciszą.
Błękicie!
Przyjmę śmierć z pocałowaniem ręki!

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!