Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błazen

Błazen króla nigdy nie zdradzi,
Nawet gdy przyjdzie rozgrywek czas,
Czapkę z dzwonkami na głowę wsadzi,
Wyskoczy jokerem i przegra z nim as,
Każdy nawet czerwienny.

3458 wyświetleń
49 tekstów
0 obserwujących