Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blask Polerowanego Złota

Blask polerowanego złota anielskiej aureoli ...
pojawia się jak ulga
i sprawia, że nic nie boli, lecz tylko ...

na krótką chwilę
a potem znika w tyle tak szybko,
że nim się obejrzysz to jej już nie ma
a w przód aż spojrzeć przykro
i strasznych problemów okiełznać temat ...

odrzucam już ten dylemat ...

pstryk aluminiowego kapsla
to tylko światłość nagła
i krótka marna pociecha,
która chwyta za stopy i wciąga do bagna
a kiedy toniesz, jej już nie ma ...

Blask polerowanego złota anielskiej aureoli ...
nim zechcesz by Cie oślepił ...

lepiej napij się Coli.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!