Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Blask w jej oczach jak choroba
Psychoza we wzroku
Gdy się bliżej przyjrzysz
Nie widać nic innego jak tylko bezradność
Czy zaryzykujesz ?

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących