Menu
Gildia Pióra na Patronite

jaka jesteś

Blask twoich oczu przy pełni księżyca
Ogień w sercu podsyca
Dotyk twojej dłoni pod osłoną nocy
Budzi z martwej monotonni
Pocałunek twych delikatnych ust
Jest jak dla niedźwiedzia miód
Dla niego zwariować bym mógł…
Twój czuły głos przerywa martwą cisze
Pieści me zmysły, nasyca mą dusze
Dla ciebie niebo i ziemie poruszę
Zapach twego ciała mnie oszałamia
Przywołuje wspomnienia i w uśmiech je zamienia

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!