Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mroczny czas

błądzimy i nie spotykamy nic
tylko kurz wspomnień o kwitnącej róży
splata nasze serce

dziś usycha karmiona suchotami
otoczona buszem
nie tą bajkę śniła

ktoś puka lecz ona nie słucha
nie wzruszona
nie miej do niej żalu

że ogłuchła

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • Nikt ważny

    22 January 2016, 09:16

    :)