Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błądzę we mgle,
Wśród straconych marzeń.
Jestem zagubiony.

Błędne decyzje,
Choć dobre intencje.
Smutny finał.

Oto cały ja.
Serce kieruje podjętymi wyborami.
Wtedy rozum śpi.

I dlatego później tak boli.

5590 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
  • dana1596

    19 June 2014, 14:31

    i mnie się podoba