Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen o zapałce

błądzę od samego rana
w labiryncie szarych myśli
tańczę nagi na kolanach
tlen za krtań boleśnie ciśnie

nie ma świata który znałem
mrzonką są dziecinne baśnie
czas odpłynął ja zostałem
czekam kiedy płomyk zgaśnie

jeszcze ostatnia iskra

48 110 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • 11 March 2021, 19:44

    Hej.
    Znam Cię i Twoje pisanie.
    Spodziewałem się czegoś więcej.
    Myślę, że nie powinieneś bawić się zapałkami😉

    od ryksza
    • PetroBlues

      11 March 2021, 20:00

      Moje pisanie możesz znać, ale mnie? Nie sądzę byś mnie znał :) Niemniej dzięki za opinię. Postaram się następnym razem o coś na wyższym poziomie, to miła motywacja. Pozdrawiam :)