Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błądzę myślami szukając wyjścia z sytuacji.
Poszukuję drzwi prowadzących do szczęścia.
Gdzie jest mapa prowadząca do ekscytacji?
Kto wskaże mi właściwy szlak na drodze życia?

6007 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!