Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Błądząc szukałem miejsca pierwotnego, gdzie
nigdy nie stanęła obuta stopa mieszkańca ziemskiego.
Dotarłem tam w końcu, tak mi się zdawało
i siedząc na piasku ujrzałem stopę małą."

Pamiętając o Marku

48 321 wyświetleń
413 tekstów
105 obserwujących
  • kuloodporna

    16 April 2021, 22:53

    To jest .....ŚLICZNE !!!!.....😊🌼🌼🌼

    od Naja
  • Naja

    11 August 2019, 17:58

    Dziękuję Wszystkim, którzy się tutaj zatrzymali...

    Pozdrawiam serdecznie :-)

  • Malusia_035

    9 August 2019, 09:09

    Piękne słowa Elu :)

    Pozdrawiam Serdecznie :)

  • kati75

    9 August 2019, 09:00

    piękna jest pamięć z góry pewno sie teraz uśmiecha do Ciebie ;-)))

  • motylek96

    8 August 2019, 05:12

    Piękne

  • Naja

    7 August 2019, 18:15

    Kolega z przed lat. Odszedł przedwcześnie, będąc młodym człowiekiem. To Jego tekst.

  • wojtekp

    7 August 2019, 17:11

    Kto to jest Marek?