Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błądząc w samotności,
Poszukując własnej wartości.
Szukając wskazówki szczęścia,
Znajdując tylko pustkę swego serca,
Stale zwracając uwagę na ślady,
Ciągle omijając ludzkie zwady.
Błądzę w samotności życia,
Zakopując istnienie szczęścia.
Czy daleka będzie ta pustka?
Czy otworzy się dla mnie furtka?

6007 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!