Menu
Gildia Pióra na Patronite

...do kiedyś?

blady zimny w duszy harmonii ognia - -
cień gra
euforyczny dołek - popadanie w skraj
bogiem. i panem. i upadłym - -
szmat - ław - cem!

pustka i koty czarne co mruczą
nie przestaną jak
jak sępy stęsknione będą krążyć
za ciałem krążyć będą - - TYM!

kropla tuszu tu jak łza punkt
punkt - o.
wstać by spać na jawie - sen
daje nadzieję - ?
zbędną tym razem

koty mruczą
do kiedyś...
... do kiedyś
amen
?

6198 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!