Menu
Gildia Pióra na Patronite

spomiędzy

błąd pierwszy
pierwszy oddech

problem ostatni
ostatni

56 987 wyświetleń
789 tekstów
82 obserwujących
  • Radek Ziemniewicz

    5 July 2013, 14:56

    oddech
    błąd pierwszy

    ostatni
    ostatni

  • sprajtka

    5 July 2013, 12:30

    Dzielimy życie z oddechem, ale czasem trzeba oddać ostatni...