Menu
Gildia Pióra na Patronite

Antysemityzm

Biznes interes lub prawda

A może zapotrzebowanie

A piszą raporty

Pełne oskarżeń

O kraju w którym Żydowi

Nic się nie stanie

A stać by się mogło

Bo ręce nieczyste

I krwawe są życiorysy

Lecz o tym jest cicho

Bo to realny antypolonizm

A potrzebny jest

Antysemityzm

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!