Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieproszony gość

Biorę w ręce moje serce
Przykładam je do ucha

Puk! Puk!
Kto tam?
To ja, nie poznajesz?
Kto?
Lęk!

Och, jak krzyczy nieznośnie!

Dziękuję, nie biorę!
Z dumą odpowiadam

Poczułam jak zadrażało serce
Przytulam je do siebie
Z czułością, bezpiecznie
Odkładam je na miejsce

11 897 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
  • Sol 8

    17 February 2021, 17:46

    - puk puk
    kto tam
    - nikt to tam
    jak to nikt to tam przecież puć puć