Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biorę delikatnie
w dłonie maskę
na którą patrzę
dłuższą chwilę

Odtwarzam zarazem
piękne marzenie
gdzie widzę siebie
tonącą w ogromnej

Sali balowej pełnej
eleganckich osób
i stawiam pytanie
"Co tu robię...?"

Bawcie się dobrze Moi Drodzy w tą wyjątkową Sylwestrową noc ;)!

31.12.2016

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    31 December 2016, 18:06

    ...z doskoku jeszcze w starym roku...Szczęśliwego Nowego!