Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bacz

Biegnij w stronę światła
I w stronę nadziei
Nowych obrazów
Słów spisanych sercem
Odnajdź Prometeusza
Wspomóż Syzyfa
A potem uciekaj
W głąb ziemi
Gdzie nie będą cię szukać
Tam przetrwasz
I podniesiesz człowieka
Lecz wiec
I bacz
Że nie wiesz kto za rękę cię trzyma
I kogo wspierać zaczynasz

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!