Menu
Gildia Pióra na Patronite

W tę magiczną noc

biegnij w stronę chmur
dam ci za to czarodziejski kwiat
spójrz na mnie chociaż raz
zanucę ci piękną melodię
będziesz śniła wśród
gwiazd
a ja pokażę ci drogę
do miłości bram
abyś była szczęśliwa
tylko ten jeden raz
w tę magiczną noc
zanim sen dobiegnie do końca.

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!