Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Biegnij,
nikt nie czeka,
byś mógł zdążyć
z tą brzydką miłością
niesioną
na dłoni
odciskami upstrzonej.

Biegnij,
nikt nie czeka
na twoje zasapane serce,
usta spękane
co nie potrafią
być czułe.

Biegnij,
uciekaj,
tu nie ma miejsca
na niedociągnięcia.

I wybacz
kamieniom,
co serc nie mają
a oczy ich ślepe.

10 034 wyświetlenia
106 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!