Menu
Gildia Pióra na Patronite

speed

biegnie '
we mnie
dzika wściekłość
proszę, potrząśnij
umieram
moje uda płoną
dopóki nie zamarzną
- krzyczę oddechem
i ten kurs - zapalę się w nim
spalam się do cna - aż do krzyku

pokaż mi światło*
chcę zobaczyć jak rozbieram Ciebie**
szaleję ogniem mojej natury***

3606 wyświetleń
22 teksty
10 obserwujących
  • Noah***

    31 January 2023, 16:34

    Jego ręce przesunęły się na biodra ...
    nogi oplotły jego talię
    przyciągnął Ją bliżej ...
    ssący głód
    nagie pożądanie
    słychać było tylko oddechy ...

    od LadyDi, Malachite, Meron
    • LadyDi

      1 February 2023, 00:07

      słychać '
      ślady oddechu na szyi
      nieś mnie w dłoniach
      pożądanie rozkołysane
      wessani w siebie
      namiętnie
      bliżej *

  • Malachite

    30 January 2023, 22:33

    Zmysłowe... ;}

    od Kasandra48, Zigi7, zorro4