Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żywiciel uczuć

Biegnie drobnymi gestami
Każdym na wagę złota
Jak jesień z życia wzięta

Nie przeciera oczu
Gdy się rozmażę
Chusteczką dobrą na piknik

Przysiadam na brzegu
Rzeki życia targają włosy
Siwe i lśniące jak błysk w oku

Czas dodaje mi nuty
Uśmiech trafia do serca
Bo tam uczucie wybija godziny

276 063 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
  • Naja

    13 February 2020, 11:36

    Szczęśliwi czasu nie liczą, muzyka w duszy im gra....
    Jesteś szczęściarą Alice :-)))